רילוקיישן בזמן היריון

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

14/06/2017 | 22:28 | מאת: רינת

היי, אנו עתידים לעשות רילוקיישן לארה"ב בקרוב. רציתי לדעת האם יש חברת ביטוח / אפשרות לכיסוי ביטוחי של היריון. כלומר, אם בזמן המעבר אני כבר בהיריון האם יש ביטוח בריאות שיכסה את עלות הליווי / ייעוץ ולידה בארה"ב? מכל מה שראיתי יש תקופת המתנה של 12 חודשים..

שלום רינת, לצערי אינני מכיר תוכנית ביטוח המכסה מעקב שגרתי להריון ולידה שהחל לפני תחילת הביטוח או במהלך השנה הראשונה לביטוח (אלא אם את אזרחית אמריקאית) . יחד עם זאת , ישנם ביטוחים זרים (חברות AXA או bupa או cigna international; - תוכלי לעשות גוגל ) שמכסים הריון "like any other illness" - המשמעות היא שההתייחסות לכיסוי היא רק במקרה ויש סיבוכים המהווים סיכון, אבל לא מעקב שגרתי או לידה. אגב, חשוב לציין כי תקופת המתנה אינה תקופת אכשרה - הריון שהחל במהלך תקופת המתנה, יכוסה מהרגע בו תסתיים תקופת ההמתנה . בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל