היריון ב-12 חודשי ההמתנה

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

24/04/2017 | 21:49 | מאת: אור

אני מבינה מקריאה בפורום ובאתרים אחרים, שהביטוח של דיווידשילד אינו מכסה היריון ב-12 החודשים הראשונים של הרילוקיישן. האם לאחר 12 חודשים הכיסוי הוא עבור כל הבדיקות והייעוצים הנדרשים, או אך ורק (חס וחלילה) עבור מקרי חירום?

שלום אור , רק לדייק - הביטוח מכסה הריון ולידה לאחר 12 חודשים מיום תחילת הביטוח (ולא מתחילת הרילוקיישן). לאחר 12 חודשים הביטוח מכסה גם בדיקות וייעוצים שגרתיים הקשורים להריון וגם סיבוכים או מצבי חירום (חו"ח). מדובר על תקופת המתנה ולא תקופת אכשרה. המשמעות היא שגם אם ההיריון החל לפני תום 12 החודשים, ברגע שיחלפו 12 חודשים הכיסוי ייכנס לתוקף גם במהלך ההיריון. כמו כן יש תקרות כיסוי למרכיב זה. בתוכניות מותאמות לארה"ב הכיסוי הוא 30,000$ למעקב הריון שגרתי ולידה רגילה ובנוסף 100,000$ לסיבוכי הריון או סיבוכי לידה. שאר העולם הכיסוי הוא 30,000$ (או 25,000 אירו) לכלל השירותים (רגיל וסיבוכים). בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל