הסרת שיער שיבה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

25/07/2012 | 23:48 | מאת: שירי

לאמי יש שיער באזור השפם והזקן והיא מעוניינת לעשות הסרת שיער בלייזר. האם השיטה תעבוד על שיער השיבה?

29/07/2012 | 09:29 | מאת: סופי ברנר

הי שירי, הלייזר עובדת על טכניקת של בליעת מלנין ז"א הוא מזהה את הפיגמנט הכהה ביותר כאשר שיער שיבה חסר כל פיגמנט. על כן לא ניתן להסיר שיער לבן שלייזר או ב IPL. הייתי ממליצה לך לבדוק אפשרות להסרתו באפילציה. אומנם זה קצת יותר ארוך וסיזיפי אולם זה ייתן לה מענה מצויין. טיפ קטן לפני- חשוב לבדוק המלצות על אפילטורית טובה. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא