פצעים פנימיים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

19/07/2012 | 09:19 | מאת: קרן

שלום, ביצעתי הסרת שיער במפשעה לפני כשלוש שנים. במקומות בהם לכאורה הוסר השיער, התחילו כעת להופיע ראשים שחורים שהם בעצם שערות קטנטנות שניתן להוציא בסחיטה של העור. בלי קשר, מידי כשבועיים מתנפחות לי באסור המפשעה שתי בלוטות (במיקומים דומים פחות או יותר) כאשר מרגישים שתחתהין יש פצע פנימי (אם לוחצים אז יוצאת מוגלה) והן כואבות מאוד. הנפיחות עוברת לאחר מס' ימים. רציתי לדעת האם שתי התופעות המתוארות (הנקודות השחורות והנפיחויות) הינן מוכרות לאחר שנות טיפול בלייזר להסרת שיער? ומהי המלצתכם באשר לטיפול בשתי התופעות הללו?

22/07/2012 | 19:42 | מאת: סופי ברנר

היי קרן, לעיתים קיימת התעוררות של זקיקים רדומים בגוף אפילו באיזורים שטופלו בלייזר, זה בא לידי ביטוי בצמיחת שיער בצורה מאוד מופזרת ואקראית, זה תהליך טיבעי שהגוף חווה. הפצעים שאת מתארת נשמעים כמו אפסס שנובע מצמיחה של שערות מתחת לעור. ההמלצה היא לעשות עוד טיפולים בהתאם לצורך ולצמיחה ולהשמיד את השיער החדש שצמח. זה יכול לסייע בהפחתת הפצעים שיצאו לך. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא