הסרת שיער בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

13/03/2012 | 10:08 | מאת: רעות

אני רוצה להסיר שיער בידיים וברגליים. הבנתי שחוץ מלייזר יש עוד שיטות ואני כבר הולכת לאיבוד בכל האינפורמציה הזאת. אולי תוכלי לעזות לי קצת סדר. העור שלי בגוון חום בינוני שמתכהה קצת בקייץ. האם בכלל מומלץ לעשות את הטיפולים בקייץ? כי הבנתי שיש בעיה עם החשיפה לשמש. תודה.

18/03/2012 | 14:28 | מאת: סופי ברנר

לרעות שלום, אכן יש מספר שיטות של הסרת שיער אבל החלוקה העיקרית היא כזאת: 1. קרן לייזר 2. קרן אור - IPL/אינפרא אדום וכו' גם לייזר וגם קרן אור הן שיטות המאגדות תחתן עוד הרבה שמות של תת שיטות כגון DPC, SHR וכו'. ההחלטה שלך צריכה להיעשות האם את מעוניינת לטפל בלייזר או בקרן אור - כאשר כנגד עינייך צריכים לעמוד פרמטרים כמו מהירות קבלת התוצאות ואפקטיביות הסופית של הטיפול. כמו כן חשוב גם לבדוק איתנות כלכלית של המכון בו את מעוניינת לבצע את הטיפול, שמה לא יעלם לך מהשטח אחרי טיפול או שניים. טיפול בעזרת לייזר הינו טיפול האפקטיבי והחזק ביותר שקיים היום. זהו טיפול שעובד בעוצמות גבוהות ונותן תוצאות ללא עוררין. בנוסף חשוב שבמקום בו תבחרי לבצע את הטיפולים יהיו מגוון של מכשירי לייזר בטכנולוגיות שונות כי לכל גוון עור וסוג שיער מתאימה טכנולוגיה טיפה שונה. אני ממליצה לך להגיע לפגישת יעוץ בה יאובחן צבע עורך ושיערך ויוחלט על הטיפול הנכון. לגבי טיולים בקיץ לעור שזוף, היום קיימות טכנולוגיות המאפשרות לבצע טיפולים גם בקיץ וגם לעור שזוף. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא