הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

07/06/2012 | 09:32 | מאת: איריס

מה ההבדל בין מכשיר קרן לייזר לאינפרה אדום בטיפול בהסרת שיער. והאם יש לערוך בדיקות כלשהם לפני טיפול בהסרת שיער. האם יש אזורים בגוף שעדיף לא לבצע בהם הסרת שיער, עקב הקרינה. תודה רבה.

09/06/2012 | 22:34 | מאת: סופי ברנר

הי איריס, 1. שתי השיטות העיקריות הקיימות כיום בשוק יעילות כמעט באותה המידה. ההבדל העיקרי בינהן הוא כמות הטיפולים הנדרשת בכל שיטה בכדי להשיג את אותה התוצאה. IPL זה למעשה שיטה של קרן אור, כאשר כל מכשיר מגיע עם טווח של אורכי גל שונים כך שבמעמד הטיפול חלק קטן מהאנרגיה אכן מגיע לזקיק השערה כך שברמת התוצאה אין השמדת זקיק מיידית אלא פציעה שלו. הלייזר להבדיל, מגיע באורך גל אחד ממוקד ועוצמתי כך שהוא מצליח להחדיר אנרגיה גדולה יותר לזקיק ובכך להשמידו מיידית. שתי השיטות טובות אך הלייזר מייצר תוצאות מהירות משמעותית מאשר ה IPL. 2.הבדיקה אותה יש לבצע לפני התחלת טיפולים היא בדיקת התאמה של סוג השיער וצבע העור למכשיר. 3.כל מכשירים להסרת השיער באם מדובר בלייזר או במכשירי IPL הנם בטוחים לשימוש. מהי "קרינה": המילה קרינה פירושה: התפשטות של אנרגיה בחלל. למשל: מנורת הפלורסנט פולטת קרינת אור, ותנור חימום פולט קרינת חום- שניהם כמובן לא חשודים בסכנה. מהי "קרינה מייננת" - זוהי קרינה הבאה לידי ביטוי בפליטת יונים חיוביים שבהם עלולה להיות סכנה לתחלואת סרטן. מכשירים הפולטים קרינה מייננת לדוגמא: רנטגן, CT. יש גם קרינה אלקטרו מגנטית, אשר לגביה יש דיעה כי במינונים גבוהים עלולה להוות סכנה: אנטנות סלולריות, מכשירים סלולריים וכד'. מהו לייזר: לייזר הינו מכשיר הפולט קרן אור המשלבת חום. על כן לשאלתך, אפשר לעבור את הטיפולים בכל האיזורים. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא