הסרת שיער במפשעות.

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

29/05/2012 | 14:59 | מאת: שרית

היי קרן. אני מעונינת לעשות הסרת שיער במפשעות. רציתי פרטים לגבי זה. באיזה מכשיר כדאי ( יש לי עור בהיר ושיער כהה), מהם הסיכונים הכרוכים בכך באזור זה, וכל מה שאת יכולה להוסיף לי בנושא. תודה מראש!

04/06/2012 | 23:42 | מאת: סופי ברנר

היי קרן, שיער כהה ועור בהיר הוא השילוב האידיאלי ולכן בנתונים יבשים את מתאימה כמעט לכל מכשיר. לשאלתך בנושא סיכונים שכרוכים זטיפול באיזור המפשעה, אין סיכון נקודתי שכן הלייזר אינו חודר את שכבות העור אלא מוליך אנרגיה באמצעות השערה הפנימית עד לזקיקי. יחד עם זאת חשוב שתדעי כי יש תופעות לוואי חריגות שאינן שכיחות כלל אך חשוב שתכירי: אדמומיות, עקצוץ או צריבה קלה, דלקות הנגרמות עקב זיהומים, צלקות, נפיחות של הפפולות באיזור המטופל. אלו עשויות לעבור ולחלוף לאחר מס' ימים. תופעה חריגה נוספת הינה כוויה אשר עשויה להגרם לרוב כתוצאה מטיפול בעוצמות גבוהות מדי. כך או כך אני ממליצה לך להגיע לאחת מהרשתות על מנת לקבל אבחון מקצועי והסבר מפורט. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא