הסרת שיער בלייזר בפנים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

09/05/2012 | 13:53 | מאת: יעל

שלום רציתי לדעת עד כמה זה מסוכן ויעיל להסיר שיער בלייזר מאזור הסנטר והצוואר (עד הגרגרת)? פניתי לכמה חברות ורק אחת אמרה שהם עושים את זה. זה נראה לי קצת חשוד היות ושאר החברות לא מוכנות..יש לי גוון עור די בהיר ושיער כהה אבל דק. תודה

13/05/2012 | 22:35 | מאת: סופי ברנר

היי יעל, הסרת שיער מאיזור הפנים אינה מסוכנת בהיבט הרפואי משום שהלייזר אינו חודר את שכבות העור. עם מגוון רחב של מכשירי לייזר שקיימים היום, יש אפשרות לבצע טיפולים באיזורים אלו יחד עם זאת חשוב לאבחן את השיער ולבדוק מהי דרך הטיפול הנכונה ביותר לך. אם השיער הינו עם פגמנט כהה ודק אך צפוף ניתן לטפל בלייזר אך חשוב לזכור כי מדובר באיזורים הורמונליים ולכן חשוב מאוד לטפל בצורה נכונה וממוקדת מבלי לפלוש לאיזור בו השיער פלומתי או למקום בו אין שיער כלל. אם השיער שלך יותר בהיר דק ומפושט יותר - עדיף שתבחרי באפילציה. חשוב מאד בשני המקרים להגיע למקום מקצועי ולטפל בזהירות רבה, בגלל שמדובר באזור הורמונלי. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא