האם נשירה צריכה להיות רק אחרי שנה ?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

29/04/2012 | 13:56 | מאת: ננה

שלום .. אני עושה לייזר בידיים , עור בהיר שיער כהה ולא כל כך דק. אני בטיפול השני והמטפלת אומרת שאין לי מה לחכות לנשירה ( גם בטיפול הראשון לא נשר לי כלום ). היא אומרת שתהיה לי נשירה רק בטיפול ה4-5, מה שאומר רק בעוד שנה תהיה נשירה כל שהיא... כל טיפול כל שלושה חודשים , ואני צריכה לגלח כל יום את היידים זה לא הגיוני . האם זה צריך להיות ככה ??? אני מטיפלת בסופרנו הלייזר!! ומה אני צריכה להגיד לה , היא אומרת שזה זה וזהו ... זה מרכז גדול להסרת שער

04/05/2012 | 13:33 | מאת: סופי ברנר

היי ננה, נשירת שיער צריכה להיות אחרי כל טיפול מוצלח ובתנאי שהשיער מתאים לטיפולים. יחד עם זאת חשוב להבין שכל שערה נמצאת תמיד באחד משלושת השלבים הבאים: 'אנגן' (שלב הגדילה), 'קטגן' ו'טלוגן ורק שערות הנמצאות בשלב הגדילה (אנגן) מגיבות לטיפול ונהרסות ולכן בכל טיפול נתן להסיר באופן קבוע רק חלק מהשערות. שלושת השלבים האלו אורכים כ 7 שבועות ועל כן נהוג לבצע את הטיפולים במרווח של חודשיים ובמחזוריות. תהליך הנשירה לרוב מתרחש בין שבועיים לשלושה שבועות מיום הטיפול, ז"א שבטווח הזה את צריכה לראות נשירה של שערות מהאיזור המטופל. במידה ואת מזהה כי אין כל נשירה, עליך לפנות למכון בו את מטופלת ולבדוק איתם מה הסיבה לכך. בהצלחה, סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא