הסרת שיער בצוואר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

20/04/2012 | 15:15 | מאת: דורון

שלום לכולם, רציתי לשאול אם הסרת שיער בלייזר בפס של הגרוגרת ימינה-ושמאלה יכולה להזיק. פשוט כשאני מתגלח מדי יום באיזור הזה יש לי המון חתכים. תודה מראש!

20/04/2012 | 15:25 | מאת: דורון

וכמו כן, מה דעתכם על הסרת שיער בלייזר בצוואר באופן כללי

05/05/2012 | 23:36 | מאת: סופי ברנר

הי דורון, איוזר הצוואר הינו איוזר קצת קשה יותר לטיפול מאחר וישנם שם המון זקיקים רדומים וכל שינוי הורמונאלי בגוף יכול לצמוח. יחד עם זאת טיפול באיזור הזה יכול להיות מוצלח והוא אכן מסב לגברים רבים איכות חיים ושחרור מהתעסקות יומיומית של גילוח ופציעה כפי שציינת שגם אתה חווה. חשוב שתגיע לאחת המרשתות ותקבל ייעוץ והתאמה. ממליצה בחום. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא