מספר שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

20/04/2012 | 15:05 | מאת: רינה

eladelשלום רב, רציתי לדעת יותר על מכשיר SHR Alma Harmony. האם זה מכשיר לייזר אכותי? האם אפשר לעשות הסרת שיער בלייזר במפשעות לבתי בת ה-12(כבר קבלה מחזור והוא די סדיר)?האם אין סכנה מיוחדת באזור זה? בני בן ה-18 מעונין לדלל את שיער בית השחי. האם מומלץ לעשות זאת בעזרת לייזר? תודה מראש.

04/05/2012 | 14:10 | מאת: סופי ברנר

היי רינה, 1. אני מצרפת לך קישור לאתר החברה בו תמצאי מידע מלא על המכשיר. http://www.novamedical.co.il/products/hair/harmony-xl 2.אכן ניתן לטפל בביתך בת ה 12 בטכנולגיית הלייזר יחד עם זאת חשוב שתדעי כי בשל גילה הצעיר יכולות להופיע שערות נוספות לאורך השנים וזאת בשל שינויים הרומונליים שהיא עדיין עוברת ועל כן התוצאה תהיה פונקציה של כמות טיפולים גבוהה מהרגיל. 3. לגבי בנך, אין כל ביעה לבצע דילול באיזור בית השחי, חשוב להקפיד על שימוש במכשיר שהעבודה איתו היא בטכניקת IN Motion ("בתנועה") בכדי להבטיח דילול ולא תוצאה של קרחות דמוי "לוח דמקה". על כן הדבר הכי חשוב שהייתי ממליצה לך הוא להגיע למקום ותיק ומנוסה אשר בו יש סוגים שונים של מכשירי לייזר ואשר בו יודעים לטפל בנערים ונערות צעירים. בהצלחה, סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא