הסרת שיער באינפרא\ipl

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

19/04/2012 | 10:58 | מאת: מירי

האם הסרת שיער בשיטה זאת יכולה לגרום להרפס במפשעות אצל אישה? מה ניתן לעשות כאשר נוצרו כויות ברגלים ובמפשעות בשיטה זאת בגוון עור כהה מאד(אתיופי)?האם זה יעבור? תודה מראש.

19/04/2012 | 19:13 | מאת: סופי ברנר

שלום לך, בדרך כלל טיפולי הסרת שיער יכולים לגרום להתפרצות של הרפס רק אצל אנשים הסובלים בדרך כלל מהרפס וזה יקרה באזורים כמו פנים ולא מפשעה. בדרך כלל אין תופעות כאלו באזורים אחרים של הגוף. לעיניין הכוויות - דינם לעבור, יחד עם זאת כוויות יכולות להשאיר סימנים כגון היפו (כתמים לבנים) או היפר(כתמים כהים) פיגמנטציה. חשוב מאוד לטפל נכון בכוויה בעזרת משחות נכונות כמו דרמובט קרם או בטאקורטן G. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא