הסרת שיער מהסנטר ועד לצוואר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

19/04/2012 | 08:55 | מאת: בוב ספוג

שלום, ברצוני להתייעץ ,כיצד לטפל ואיפה בהורדת כמה שערות שצומחות לי מתחת לסנטר בכיוון הצוואר ,כעת אני מוציאה אותן אחת לשבןע בפינצטה, אך הייתי להוציא אותן לצמיתות.תודה מראש על התשובה.בובספוג.

19/04/2012 | 19:09 | מאת: סופי ברנר

שלום בובספוג, במידה ומדובר באמת בכמה שערות בודדות (לא יותר מ10) עדיף לטפל בזה באפילציה במחט חשמלית. בכל מקרה אחר ניתן לטפל בבעיה מסוג זה בטיפולי הסרת שיער בלייזר. אזור סנטר וצוואר הינם אזורים קשים לטיפול, מאחר וישנם שם המון זקיקים רדומים ובכל שינוי הורמונאלי בגוף יכולים לצמוח.ולכן אני מציעה שתגיעי ליעוץ מסודר באחת הרשתות להסרת שיער בלייזר, שם יאבחנו את האזור והשיער ויתנו לך המלצה מה השיטה העדיפה לטיפול. במידה ותחליטי להגיע לCARE אני באופן אישי אשמח לעמוד לרשותך בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא