שיעור יתר אצל בת 4

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

18/04/2012 | 15:59 | מאת: לאנועה

בתי מאוד שעירה, באיזה גיל ניתן להתחיל טיפול- ואיזה- ברור לי שעוד זמן לא רב היא תסבול מהחברות בשל זה..(אם זה היה תלוי בי לא הייתי שוקלת את זה אבל ילדים הם אכזריים ורואים הכל- ולכן זה רק עניין של זמן עד שיציקו לה בעניין :( (כרגע היא בת ארבע וחצי)

19/04/2012 | 18:24 | מאת: סופי ברנר

שלום לך, אני מבינה לליבך ואכן ילדים הם עם אכזר. לגבי גיל - אין גיל מוגדר שאומר שמותר או אסור. עד להגעתה של ביתך לבגרות וקבלת המחזור הטיפולים יהיו לא אפקטיביים - הכוונה היא שיתנו פתרון זמני ולא לאורך זמן, מאחר ובכל שינוי הורמונאלי יכולים להופיע לביתך צמיחות חדשות. יחד עם זאת הרבה פעמים עדיף כן להתחיל את הטיפולים אפילו לפני קבלת המחזור בשביל לא להריע את המצב ע"י גילוח או שעוות. בדרך כלל כבר מגיל 7-8 מכונים פרטיים או קוסמטיקאיות שעבדות בקרן אור אינפראדום יסכימולטפל בביתך. שיהיה בהצלחה

26/07/2012 | 09:34 | מאת: רביבה

מי כמוני יודעת כמה ילדים היא מזעזעים אבל ילדה בת 4..? תני לה להבשיל, לגדול ולאן את עצמה הורמונאלית. אני הלכתי עם הנכדה שלי לפרופורציה והם לא היו מוכנים בכלל להסתכל עליה עדיין והיא היתה כבר בת 10! זה עניין של גיל ואיזונים הורמונאליים. ילדה בת ארבע היא עדיין תינוקת.. :(

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא