הסרת שיער עם מכשיר באופן עצמי

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

18/04/2012 | 14:56 | מאת: ירדן

שלום, ראיתי מכשיר של ME שנמכר בסופר פארם ונועד להסרת שיער באופן עצמי בבית. עובד על נורה וללא כאב. אשמח אם תוכלו לפרט קצת יותר על שיטה זו. יתרונות וחסרונות. תודה

19/04/2012 | 18:17 | מאת: סופי ברנר

שלום לך, מכשיר ME הינו מכשיר ביתי להסרת שיער על בסיס קרן אור אינפראדום וגלי רדיו מתוצרת חברת סינרון. מצ"ב קישור לכתבה על המכשיר המפרטת בצורה מאוד מדוייקת על אופן פעילותו ותוצאותיו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4015796,00.html שיהיה בהצלחה.

22/04/2012 | 09:40 | מאת: מירב

אני גם משתמשת עם המכשיר הזה me של סינרון. כאשר קניתי אותו אז הסבירו לי שהוא עובד על אינפרא אדום וגלי רדיו, והבנתי שזאת טכנולוגיה טובה יותר מאשר רק לייזר. וזה לא כואב בכלל. אני יכולה להגיד לך שהיתרונות שלו, מבחינתי, שהוא באמת קל להשתמש בו, זול וגם אפשר לעשות את כל התהליך של הפחת שיער בבית ולא בחוץ. אבל לפי דעתי, מה שהכי חשוב, שהוא ביטחותי כמו שצריך.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא