השוואה בין מכונים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

12/04/2012 | 22:57 | מאת: גיא

שלום, המטרה שלי היא לעשות הסרת שיער בגב, כתפיים ועורף. יש לי עור בהיר. עשיתי מחקר באינטרנט וניסיתי להבין מי נגד מי ולא הצלחתי. לסיטואציה שלי, מי הכי נכון לי ללכת במחיר הזול ככל האפשר?

19/04/2012 | 17:56 | מאת: סופי ברנר

שלום לך, לגבי מחיר אתה תצטרך לבדוק בעצמך. לגבי הטיפול המתאים ביותר, ההמלצה שלי שתפנה למכון בו כל הטכנולוגיות המתקדמות ביותר להסרת שיער. העבודה בדרך כלל מתבצעת ע"י 2 אורכי גל של לייזר 810 ננומטר ו755 ננומטר. ישנם מכשירים עם שמות שונים אשר נותנים פתרונות להסרת שיער בטכנולוגיות הנ"ל. 810 ננומטר מתאים יותר לשיער עבה ושחור כאשר 755 נותן פתרונות לשיער יותר פלומתי. הרבה פעמים גם אם היה לך שיער שחור ועבה בהמלך הטיפולים הוא הופך לדק ופלומתי ואז מופיע צורך בשימוש במכשיר נוסף. הפרמטר הנוסף שצריך לקחת בחשבון כאשר אתה מחליט באיזה חברה לבצע את הטיפולים - זהו חוסן כלכלי, מאחר ובתחום הזה היו מספר לא מבוטל של פשיטות רגל אשר הותירו את הלקוחות של אותם מקומות ללא כסף וללא טיפול. ולבסוף, כמובן שאני משוחדת והייתי הכי משחה שתבחר בCARE! אני ממליצה לך גם לא ללכת להצעה הזולה ביותר אלא לבחור מקום שנותן תמורה הכי טובה לכסף שלך. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא