הסרת שיער לצמיתות מכל הגוף

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

10/04/2012 | 23:25 | מאת: חן

שלום סופי, אני בת 18 וסובלת משיער בכל הגוף. כעת לפני הגיוס החלטתי להסיר את השיער לצמיתות. יש לי אור בהיר ושיער כהה, ואמרו לי שהשיטה היעילה ביותר בשבילי תהיה לייזר. יש לי כמה שאלות בעניין: 1. אני אמורה להתגייס בעוד כחצי שנה. אני יודעת שלא אוכל לגמור את כל הטיפול, אך האם בזמן הזה אוכל לראות תוצאות ניכרות? יש אפשרות לעבור את הטיפולים בתדירות גבוהה יותר? 2. אני עתידה להתגייס ליחידה קרבית, ולכן סביר להניח שאהיה חשופה לשמש לא מעט. האם זה יפריע לתהליך הסרת השיער? 3. במהלך השירות הצבאי שלי יכול להיות שלא יהיה לי זמן להמשיך בטיפולים במועד שנקבע להם. האם השהייה של הטיפול פוגעת ביעילותו? 4. האם בזמן הטיפול מותר להשתמש בשעווה? אני מתכננת להוריד שיער בלייזר מכל הגוף, ואני לא אוכל לגלח איזורים מסוימים (למשל גב) בין הטיפולים... 5. למרות שהמליצו לי על לייזר. מה הוא הטיפול שיספק את התוצאות הכי טובות בזמן הכי מהיר? כמו שאמרתי, אני רוצה להספיק תוך חצי שנה הרבה... תודה רבה לך וחג שמח, חן.

19/04/2012 | 17:50 | מאת: סופי ברנר

שלום חן, ההחלטה לטפל בלייזר במצבך היא החלטה נכונה. את צעירה, שערך כהה ועורך בהיר - אלו האיניקציות המדויקות להתאמה לליזר. השיטה השנייה היא הסר שיער בקרן אור אינפראדום, בשיטה זו לא מועברת מספיק אנרגיה (חום) לזקיק השיערה ע"מ לתת פתרון ארוך תווך. בנוסף בגילך עדיין קיימים אלפי זקיקים רדומים בגופך, אשר יכולים לצמוח תוך כדי טיפולים ולייזר ידע להתמודד איתם מהר יותר ויעיל יותר. לשאלותייך: 1. קשה לענות על זה בצורה חד משמעית. בדרך כלל תוצאות ראשוניות ניתן לראות כבר אחרי טיפול ראשון או שני. בתווך של חצי שנה תספיק לבצע כ-3 טיפולים. מאחר והטיפולים נעשים פעם בחודשיים. אין טעם לצופף טיפולים, כי אנחנו מחכים להופעה של צמיחה, במידה ואין צמיחה אין טעם לעשות טיפול, נעבוד לשווא. 2.כיום קיימים מכשירים שמאפשרים לטפל בשיער גם כאשר עור שזוף. כמובן שלא ניתן לבצע טיפול אם העור נשרף והוא אדום ומגורה. כארש את מחליטה איפה לבצע את הטיפול, תבדקי שלאותה מרפאה ישנם מכשירים מהדור החדש אשר מאפשרים לטפל גם בעור שזוף. 3. בדרך כלל לא, אם כי תדחי יות מידי טיפולים ותעשי הפסקות של חצי שנה ויותר זה יכול לפגוע ביעילות. 4. בשום פנים ואופן לא ניתן להשתמש בשעווה תוך כדי טיפולי הסרת שיער בלייזר. לגבי גב, במידה ואת מעוניינת לעשות טיפול בכל הגב ולא רק בג העליון או התחתון, אני ממליצה שתקבלי יעוץ מקצועי ושיבחנו האם ניתן בכלל לעשות לך טיפול באזור זה. זהו אזור בדרך כלל בעייתי אצל בנות בגילך, ואני מעדיפה לא לבצע טיפולים מסוג זה. אבל, ישנם יוצאי דופן ואם הבעיה היא חמורה כמובן שניתן לטפל. 5. כמו שכתבתי בראשית התשובה שלי, אכן לייזר היא הטיפול המועדף במקרה שלך, מכל הסיבות שפירטתי מעלה. במידה ותחליטי לפנות לCARE אני באופן אישי אשמח לעמוד לרשותך, שיהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא