שיעור יתר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

10/04/2012 | 15:55 | מאת: ערן

ביתי בת שנה וחודשיים סובלת משיער יתר בידיים כתפיים וגב היינו אצל אנדוקרינולוג והוא אמר שזה גנטי הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות לאיזה טיפול קוסמטי אפילו רק בידיים אשמח לתשובה

19/04/2012 | 17:36 | מאת: סופי ברנר

שלום לך, אני יכולה להבין לליבך כי גם אני אמא והמצב יכול להיות מאוד מתסכל, אבל לצערי אני לא אשת בשורות. בגיל שנה וחצי לא נראה לי שניתן למצוא פתרון לכך. הפתרונות הקיימים כיום כגון שעווה, גילוח, הסרת שיער בקרם, הסרת שיער באינפרא אדום או לייזר - הם לא פתרונות ישומיים בגיל כזה. ולמרות שעד היום לא נמצא בשום מחקר שטיפול להסרת שיער באינפרא אדום או לייזר יכול להזיק בצורה כלשהי לילדים, מאחר והטיפול מלווה בתחושת אי נוחות וכאב מסויים לא ניתן יהיה ליישמו על ילדתך. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו הוא חימצון או הבהרה של שיער בידיים של ילדתך במידה וזה באמת עד כדי כך נראה לא טוב. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא