הסרת שיער בלייזר על פני מכשירים אחרים?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

01/04/2012 | 11:22 | מאת: שני סעדה

שלום לחברים בפורום הזמנתי הסרת שיער בלייזר במכון של פרופורציה(הם גם נותנים במתנה בגד ים) ורציתי לדעת מה ההבדל בין לייזר למכשירים אחרים כי אמרו לי ששם זה רופאים ולייזר אמיתי בומכונים אחרים זה טכנאים ולא לייזר. תודה ושבוע מעולה לכם, שני ס

03/04/2012 | 13:44 | מאת: סופי ברנר

לום לך שני! אומנם בפרופורציה נותנים בגד ים, אבל ישנם עוד מכונים רציניים מאוד עם מיכשור לייזר!! שיש להם מבצעים אטרקטיביים ביותר, כמו למשל אזור שלישי במתנה (בקר שרותי רפואה) שעובדים עם 3 טכנולוגיות מתקדמות ביותר של לייזר: סופראנו, לייט שיר וקנדלה. באורכי גל שונים שנותנים פתרון רחב לכל סוגי השיער.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא