הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

03/03/2012 | 12:32 | מאת: יפה

איזה סוג של טיפול מועיל יש לבתי בת ה-17 להסרת שיער בסנטר ושפם,חוט ושעווה גורם לה לפצעונים תודה

18/03/2012 | 14:59 | מאת: סופי ברנר

שלום לך, אכן הסרת שיער באזורים כמו סנטר ובכלל באזור הפנים בעזרת שעווה יכולים לגרום לפעמים לפצעים במיוחד אצל בעלי עור שמנוני. וזאת כתוצאה מבקטריה של נקראת P ACNE ויושבת בזקיק של שיערה אצל כולנו. בזמן של השעווה אנחנו מושחים את שורש השיערה ומגרים את הבקטריה וע"י כך גורמים להופעה של פצעים. אצל אנשים שתהליך הזה קורה כל טיפול של הסרת שיער יכול לגרום לתוצאות כגון אלו,גם טיפול בלייזר, כאשר הסיכוי שבטיפולי לייזר זה יקרה הוא נמוך יותר מאשר בטיפולי שעווה או חוט. יחד עם זאת אלו דברים שצריך לקחת בחשבון כאשר מקבלים החלטה ללכת על טיפולי לייזר. החדשות הטובות הן שלאחר טיפולי לייזר לא יהיה צורך בלהסיר עוד שיער ומתישהו זה יגמר כאשר בטיפולי חוט או שעווה זה לא נגמר אף פעם. אני מציע לך להביא את ביתך לפגישתיעוץ לאחד הקליניקות המוסמכות בתחום שתעבור תהליך איבחון ותמשיכי למשם. במידה ותחליטי להגיע לCARE אני באופן אישי אשמח לעמוד לרשותך. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא