הסרת שיער באינפא אדום לנערות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

01/04/2012 | 09:50 | מאת: רחל

שלום האם יש בעיה להתחיל בהסרת שיער באינפרא-אדום באזור בית השחי לנערות בגיל 14? (שיטת IPL) קראתי איפשהו שצריך לחכות עד לשנתיים שלוש לאחר קבלת המחזור. האמנם? תודה.

03/04/2012 | 14:15 | מאת: סופי ברנר

שלום רחל, אפשר להתחיל טיפול הסרת שיער בגיל 14, אבל את צריכה לקחת בחשבון שהטיפול הוא לא יהיה לכל החיים. הטיפול יתן פתרון לשיער קיים, אך בגיל זה ישנם אלפי זקיקים רדומים בכל הגוף של הנערה שיכולות לצמוח בתקופות של שינויים הורמונאליים, ובגיל כזה יש המון כאלו. לכן את צריכה לדעת שיכול להיות ותדרשי להרבה טיפולים ע"מ להיפתר מכל השיער. לגבי אינפרא אדום או לייזר כמו שהסברתי כבר בתשובתי הקודמת, אינפרא אדום לא מצליח לתת פתרון אולטימטיבי לבעיה ובטח לא בגיל 14 ולכן כדאי שתשקלי לבצע טיפול לייזר. בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא