הסרת שיער מבית השחי

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

27/03/2012 | 12:40 | מאת: בת שבע

שלום רב! אני בת 42 ומעוניינת להסיר שיער בלייזר או באינפרא מבית השחי. בעבר סבלתי פעמיים מגושי ציסטות מתחת לבית השחי והיה צריך לשאוב לי את הנוזל. פעם אחרונה היתה לפני חמש שנים ומאז יש לי שקט. רציתי לדעת אם ישנה בעיה עם הסרת שיער במכשירי לייזר או אינפרא תודה בת שבע

03/04/2012 | 14:10 | מאת: סופי ברנר

שלום בת שבע, ע"מ לענות על השאלה אני צריכה לדעת מה היה מקור הבעיה? למה הופיעו ציסטות? האם זה היה בהמשך לדלקת בזקיק השיערה? במידה ולא אין שום בעיה לבצע הסרת שיער בלייזר. באופן כללי חשוב שתדעי כאשר את מתלבטת באיזה שיטה לבצע את הטיפול לייזר או אינפא אדום, לייזר הינו הפתרון האולטימטיבי לאורך זמן. לצערי אינפרא אדום לא מצליח לפתור את הבעיה לאורך זמן, הטיפול באיפרא אדום מייבש את הזקיק אך לאחר תקופת מה הזקיק משתקם והשיערה צומחת שוב. בלייזר הטיפול מייבש גם את הזקיק וגם את הנים דם שמזין אותו ולכן הטיפול יהיה אפקטיבי ביותר. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא