הסרת שיער בלייזר מהצוואר - פגיעה בבלוטת התריס?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

25/03/2012 | 11:53 | מאת: אסף

שלום! האם הסרת שיער בלייזר באיזור הצוואר ובמיוחד באיזור השקע בין עצמות הבריח עלול להזיק לבלוטת התריס? במכון אחד סירבו לבצע את הפעולה עקב טענה כי הדבר מזיק לבריאות ואילו במכון אחר הסכימו.

03/04/2012 | 14:05 | מאת: סופי ברנר

שלום אסף, אין שום בעיה לבצע הסרת שיער בשקע בין עצמות הבריח. הסרת שיער בלייזר לא יכולה לפגוע בשום דרך בבלוטת התריס. לייזר לא מגיע מעבר לשכבה השניה של העור. לגבי צוואר צריך לקחת בחשבון שיכול להיות ותדרש לכמות יחסית גדולה של טיפולים - אזור הורמונלי שבסופו של דבר התוצאות בו טובות מאוד, אבל לפעמים עם הרבה טיפולים. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא