שפם לילד בן 6

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

21/03/2012 | 21:26 | מאת: יוסי

שלום לכם יש לי בן בכיתה א. מאז שהוא קטן יהיה לו שפם קטן. לאחרונה השפם ממש גדל והוא חוזר בוכה מבית הספר בגלל שילדים צוחקים עליו. גם בילדותי עברתי את אותה בעיה . אני רוצה לעזור לילד שלי . האם ניתן להסיר את השיער בדרך כל שהיא. תודה

03/04/2012 | 13:48 | מאת: סופי ברנר

שלום לך, אני יכולה להבין לליבך, במהלך קריירה שלי בתחום נתקלתי לא פעם במקרים דומים ונוכחתי לראות עד כמה הילדים יכולים להיות אכזריים בדברים האלו. לשאלתך, כמובן שאת יכולה להסיר לו שיער בשיטות מגוונות. לצערי לייזר הוא לא אחת האופציות. מצד שני קרן אור אינפרא אדום אפשר לעשות לילדים גם בגילאים אלו. כמובן שזה לא יסיר לו את השיער לצמיתות, אך יתן פתרון לתקופה קצרה עד להתבגרותו.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא