תלישת שיער בפינצטה מהסנטר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

20/03/2012 | 12:33 | מאת: דניאלה

קראתי שלא מומלץ לא לתלוש שיער בפינצטה מאזורים הורמונליים כמו הפנים. לצערי עשיתי את זה כבר.. היו לי שערות (רובן בלונדיניות) על הסנטר שהטרידו אותי ומאז שתלשתי אותן בפינצטה נראה לי שהן צומחות יותר, חלקן יותר קשות וזה ממש מפריע לי. יש משהו שאפשר לעשות כדי שיחזרו להיות רכות, לפחות קצת?.. שעווה מותר מהסנטר?

03/04/2012 | 13:59 | מאת: סופי ברנר

שלום דניאלה, לצערי אני לא אשת בשורות. ברגע שתולשים את השיערות העדינות ברוב המקרים הם אכן הופכות לקשות יותר. לצערי שיער בלונדיני לא בר טיפול בלייזר וגם שעווה לא כדאי לעשות כי זה יגרום לכך שכל הסנטר שלך יהיה עם שיערות קשות. ההמלצה שלי לפנות לאפילטורית מוסמכת בעלת נסיון רב בתחום שתטפל לך באזור ע"י אפילציה במחט חשמלית. זהו הפתרון היחיד שיהיה יעיל ולאורך זמן. שיהיה בהצלחה

03/04/2012 | 14:05 | מאת: דניאלה

או איזה שהם סימנים? אני ממש מפחדת.. וכמה פעמים צריך לעשות את האפילציה על כל שערה? תודה!

03/04/2012 | 14:25 | מאת: סופי ברנר

נכון אפילציה יכולה לעשות חורים יותר נכון חטטת בפנים, אבל לא אם את מגיעה לאפילטורית טובה!! ולצערי היום מאוד קשה למצוא כאלו, כי כמעט כולן הפסיקו להשתמש בשיטה ועברו לליזר או אינפרא אדום. עדיין ישנן מספר מצוםצם שיודעות לבצע את עבודתם נאמנה, לצערי אין לי מישהי להמליץ לך. אבל תנסי לבדוק בעצמך וכאשר את מגיעה לפגישת יעוץ תבקשי לשוחח עם לקוחות שלה שעשו ואפילו לראות אותם. כרגע עדיין אן פתרון לשיער בלונדיני נטול פיגמנט חוץ מאפילציה במחט חשמלית. בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא