הסרת שיער בפנים באמצעות אינפרא

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

31/07/2016 | 20:08 | מאת: רינת

היי, התחלתי טיפולי הסרת שיער באזור הפנים. האם הדרך היחידה להסרת השיער בין טיפול לטיפול היא באמצעות הגילוח? זה נורא בולט לעין וזה מציק לי.

31/07/2016 | 20:21 | מאת: שלי בן-דור

הי, ניתן להסיר בשעווה ובתנאי שזה יתבצע 4-7 ימים לפני ההסרה בלייזר על מנת שיהיה זקיק שיער אך לא שערה ארוכה ובולטת. אני מסייגת את תשובתי ומציינת שקיימים מספר יצרנים של מכשירי הלייזר וכל יצרן והוראותיו הוא, במכשיר שאני משתמשת למטופלת במכון מותר להסיר בשעווה ועניתי על סמך זאת. בהצלחה, שלי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא