שימוש באמלה על כל הגוף

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

28/07/2016 | 09:50 | מאת: שרית

השבוע סגרנו על טיפול בלייזר , האם מומלץ למרוח אמלה על כל הגוף? ואם כן כמה זמן לפני הטיפול ,לפי כתבה שראיתי זה מסוכן מאחר והחומר חודר לדם ואפילו היה מקרה מוות של בת 23 , האם מומלץ להוריד שיער בכל המפשעה כשמדובר בנערות בנות 18 ו 19 ,האם זה עלול להזיק מבחינת פוריות

21/09/2016 | 14:15 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, יש לבדוק במכון בו תטופלי האם נהוג למרוח אמלה לפני הטיפול ולנהוג בהתאם להוראות שלהם. טיפולי הסרת שיער מהמפשעה אינם פוגעים בפוריות. בברכה, שלי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא