הסרת שיער בלייזר מהפנים?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

18/03/2012 | 07:35 | מאת: ענבר

יש לי פגמנטציה שחורה באזור שמעל השפה העליונה בפנים- כאילו שכל הזמן יש לי שפם :-( אני יכולה לעשות הסרת שיער בלייזר מהאזור הזה? או משהו אחר? הצילו אותי

18/03/2012 | 14:15 | מאת: סופי ברנר

שלום ענבר, פיגמנטציה כהה באזור השפם בדרך כלל תופעה הורמונלית הנגרמת משילוב של גלולות למשל ושמש חמה שלנו. אחד הסיבות הנוספות להופעת פיגמנטציה בשפם יכולה להיות שעווה. בכל אופן צריך נורא להיזהר כי פיגמנטציה מסוג זה רק מחמירה בדרך כלל עם הזמן ומאוד מאוד קשה להפתר ממנה עד בילתי אפשרי. אני ממליצה לך להגיע לאחד הקליניקות להסרת שיער בלייזר - המוכרות והידועות בתחום - כמו CARE למשל :-) - שם תעברי אתתהליך האיבחון והיעוץ ובמידה ותמצאי מתאימה לטיפול לאור הבעיה שיש לך - נוכל לעזור לך גם להיפתר מהפיגמנטתיה. במידה ותחליטי להגיע אלינו לת"א אני באופן אישי אשמח ליעץ לך. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא