מה הבדל בין אינפרא ללייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

13/04/2016 | 01:17 | מאת: יואב

עשיתי בעבר טיפולי לייזר אבל זה כאב ממש ולכן עשיתי בעוצמה חלשה יחסית ולכן נוצר דילול בשיער הגוף, הבנתי שאינפרא פחות כואב או לא כאוב כמו לייזר זה נכון מה הבדל?

26/04/2016 | 23:11 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, ממליצה על טכנולוגיה בעלת ראש קרור מובנה חהקחה על הטיפול. ניתן למצוא זאת באינפרא במספר סוגי מכשירים, הנפוץ בשוק הוא של חברה בשם לאונרדו. הטיפול במכשיר שמקרר את האזור לפני חימומו מקל משמעותית את תחושת החום והצריבה ומומלץ מאוד. בברכה, שלי אחוזה 88 רעננה 09-9560060

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא