הסרת שיער לבן 40 בגב וכתפיים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

14/10/2019 | 20:52 | מאת: דניאל

שלום, אני מעוניין בהסרת שיער לצמיתות מהעורף, הגב והכתפיים. עורי בהיר (בגב ללא שיזוף) וצבע השיער שחור. כיוון שיש לי ביטוח פלטינום של כללית, חשבתי על טיפולי לייזר במכון אסתטיקה שלהם. 1. האם לייזר הוא השיטה המומלצת למטרה הנ"ל ובנתונים הנ"ל? 2. מה הסיכוי להגעה לתוצאה הרצויה תוך 8 טיפולים (לדעתי, זה מה שמוצע)? או שיש לבקש טיפולים ללא הגבלה? 3. האם יש שיטות חלופיות מומלצות במכונים אחרים שאינן מייקרות משמעותית את הטיפול? תודה רבה

היי דניאל, לפי הנתונים שציינת, נראה שהלייזר יעבוד לך יפה, קשה לי להאמין שתסיים עם כל השיער בשמונה טיפולים. מומלץ לבקש טיפולים ללא הגבלה. ישנם מכונים כמו הקליניקה שלנו, אור קוסמדיקס אשר נותנים טיפולים ללא הגבלה עם מחירים תחרותיים לקופות החולים. שווה לך לבדוק. 077-7018818

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא