Magma laser חוות דעת

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

04/08/2019 | 21:42 | מאת: מעין

היי אני עובדת כרגע עם מכשיר ipl trius העבודה איתו ארוכה ומעייפת וגם אני לא רואה תוצאות כל כך יפות מול לקוחות.. המליצו לי על מכשיר magma spark מבית formatk פולס רציף ידית קרח השאלה האם הוא מומלץ? אין לי כח שוב לרכוש מכשיר והתוצאות מאוד רחוקות .. אשמח לחוות דעת מומחים. אני מחפשת מכשיר שיתן תוצאות יפות כמה שיותר מהר

היי, אני לא מכירה את התוצאות במכשיר הזה. במכון שלי אנו עובדים עם וקטוס וספיריט ויש לנו תוצאות מצויינות.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא