הבדל בין מכשיר סופרנו ליטשיר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

01/05/2019 | 20:37 | מאת: סיג

עשיתי טיפולי לייזר להסרת שיער שלא צלחו (במכשיר וקטוס) אני עם עור שחום. אמרו לי שיש סיכוי שעשו לי טיפולים בעוצמה נמוכה ולכן לא היו לי תוצאות אלא להיפך..נהיתה לי הגברת צמיחה. אמרו לי לעבור ולעשות את הטיפולים במכשיר רב עוצמות. רציתי לדעת האם יש הבדל בין המכשיר סופרנו (של חברת אלמה) למכשיר לייטשיר? מה נחשב מכשיר יותר עוצמתי ועם אחוזי הצלחה גבוהים יותר?

מהנסיון שלי, מבין כל המכשירים שמנית, הווקטוס הוא בעל העוצמות הטובות ביותר, ומתאים למנעד רחב של סוגי עור וסוגי שיער.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא