הסרת שיער לגבר בן 19

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

07/04/2019 | 17:40 | מאת: אמא

שלום, בני בן 19.5 ומעוניין להסיר שיער מאזור הכתפייפ, חלק עליון של הגב, חזה , ואזור עצמות הלחיים. יש לנו מספר התלבטויות שהיינו רוצים שיאירו את עיננו: 1. האם יש גיל שלפניו לא מומלץ להסיר שיער אצל גברים? 2. האם יש איזורים הורמונליים גם אצל גברים ואם כן איזה ומה ההמלצות. 3. הילד שחום (לא כהה ממש) . 4. באיזו שיטה או מכשיר הכי מומלץ לגברים תודה מראש

שלום אמא, ניתן לעשות הסרת שיער לגברים בכל גיל. ישנם איזורים הורמונלים גם אצל גברים. נכון שעד גיל 24 יותר קשה להיפטר מהשיער וצריך יותר טיפולים כדי להיפטר ממנו, ולפעמים גם לשנות טכניקת טיפול באמצע הדרך, אנחנו עובדים עם וקטוס ורואים תוצאות יפות. חשובה הטכניקה, ההתמדה והסבלנות.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא