שאלה לגבי IPL

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

28/08/2012 | 14:36 | מאת: גבר

שלום, אני בחור בן 20 ויש לי כמה שאלות לגבי דילול שיער דרך IPL באזור הידיים: 1.האם גבר שמעוניין בדילול שיער באזור הידיים צריך לדאוג מת.ל. של הIPL שמחליש את השיער עד כדי שיער פולמתי שלא ניתן להסיר באף טכנולוגיה או שת.ל זו לא רלוונטי לגבי? 2.הסיבה העיקרתי שבחרתי באי-פי-אל שאני מעוניין בדילול שיער עם כמה שפחות תופעות לוואי, השאלה היא האם אני - בעל עור רגיש צריך לדאוג מת.ל. כלשהי? 3.אם אני מחליט לדלל את שיער הידיים במידה מסוימת דרך טכנולוגיית IPL, האם אני יכול אח"כ לאחר זמן מה להחליט לדלל אותו יותר 4.האם דילול שיער הוא לתמיד בניגוד להסרת שיער שלא משנה מה, תמיד יש לו את הפוטנציאל לצמוח שוב? מצטער על השאלות המרובות, ותודה מראש! :)

09/08/2015 | 22:46 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, 1. ניתן להסיר את השיער שנחלש והפך לפלומתי במכשירי IPL מסויימים, עליך לבדוק זאת באופן פרטני לגבי הסוג והדגם שבו משתמשים עליך. 2. אכן בחרת בטכנולוגיה שבה תופעות הלוואי פחותות ביחס לאחרות אך עדיין קיימות בעור רגיש כפי שתארת והן למשל אדמומיות, נקודות כהות קטנות לאחר הטיפול, שטחים שעפ"ר צורתם מלבנית ומופיעה כהות לאחר הטיפול. הללו נעלמים כיום עד שבוע לאחר הטיפול. 3. כן, אתה יכול לדלל אותו בהדרגה אך עליך לתת את הדעת לכך שמדובר בקרחות מקומיות ולא בדילול אחיד. 4. להבנתי התכוונת לדילול ולהסרה בIPL בשני המקרים קיים הפוטנציאל לצמיחה נוספת, כדי למנוע זאת יש לתחזק את טיפול הסרת השיער אחת לכמה חודשים גם כאשר מסיימים את סדרת הטיפולים. למידע נוסף 054-2332000 בברכה, שלי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא