פרק זמן בין טיפולי הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

15/11/2018 | 11:59 | מאת: עופר

שלום, עשיתי 2 טיפולי הסרת שיער בישבן והגב ונאמר לי אחרי הטיפול השני שאפשר לבצע את הטיפולים כל חודשיים וחצי או שלושה. ככה אמרה לי המטפלת וקבעה לי תור חודשיים וחצי אחרי הטיפול. קראתי באינטרנט שטיפולים עושים כל חודש חודשיים. בנתיים חודש וחצי אחרי הטיפול אני רואה שצמח לי שיער במקומות. האם זה לא פרק זמן ארוך מידי בין טיפול וטיפול או בגדר נורמלי ?

היי עופר. זה בסדר גמור. בגדר נורמלי ונותן תוצאות יותר טובות מאשר טיפולים תכופים.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא