סוף טיפולי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

21/08/2012 | 16:36 | מאת: אנונימית

שלום, אני לקראת סיום סדרה של 12 טיפולי לייזר בידיים (נשאר לי טיפול אחד) בגדול, רוב השערות נשרו, נשארו מעט שערות דקות מלבד שני איזורים- החיבור עם כף היד שבו ישנן שערות יותר עבות ואזור המרפק ששם גם יש ריכוז גבוה יותר של שיער עבה יחסית. השאלה שלי היא- הטיפול האחרון שעשיתי היה לפני חודשיים וחצי היות ואני שזופה כרגע אני לא יכולה לבצע טיפול, האם יש אפשרות להסיר את השיער בשעווה ולקבוע טיפול לעוד כמה חודשים? פשוט נראה לי שגילוח רק יחמיר את המצב

27/08/2012 | 15:41 | מאת: סופי ברנר

הי אנונימית, את יכולה בהחלט להוריד את השיער עם שעווה ולחזור לטיפול אחרון בעוד מס' חודשים. חשוב שתדעי שלאיזור המרפק לרוב נדרשים טיפולים נוספים משום ששם עדיין יותאות שערות מסיבה שלא ממש ברורה (אגב, זה נכון לכל איזור שיש בו עצם). שיהיה בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא