עשיתי הרבה טיפולים בליזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

29/07/2018 | 10:28 | מאת: רם

היי, עשיתי יותר מ20 טיפולים או אפילו 25 אני מטופל בליזר מזה 3 וחצי שנים, התוצאות יפות אבל השיער ממשיך לצמוח, התעייפתי בקיצור ומרוב הטיפולים אני לפעמים מקבל פצעים, איך אני אעשה סוף לטיפולים??

שלום רם. ממליצה לך לעבור לטפל במקום שמחזיק טכנולוגיה יותר מתקדמת. לבקש לעשות טיפול בודד ולראות אם יש הבדל בתוצאות, רק לאחר מכן להתחייב לסידרת טיפולים. לגבי הפצעים יכולות להיות לכך הרבה סיבות. וניתן למנוע את רובן ככולן. בהצלחה אושרה רמתי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא