הסרת שיער בגב ילדה בת 14

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

14/06/2017 | 18:04 | מאת: אור

הבת שלי סובלת משיעור בגב ידוע לי שלפחות גב עליון זה אזור הורמונלי מה השיטה המומלצת

14/06/2017 | 20:23 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, אם בת ה14 מיוצבת הורמונלית, כלומר מחזור סדיר מעל חצי שנה, אזי ניתן להתחיל בהסרת שיער בלייזר או Ipl ודומיהם. שתי עצות מפתח: קיימים בשוק מגוון מכשירים שאינם כואבים ואני ממליצה לבדוק זאת קודם לטיפול. בנוסף אני ממליצה על טיפול במקום שהתשלום הוא לפי טיפול ללא התחייבות לסדרה, על מנת לא להגביל אתכן בנושא של מעבר מגורים או של רצון להחליף מקום הטיפול. בברכה, שלי בן דור 09-9560060

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא