הסרת שיער בשיטת SHR- האם זה הגייני?

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

15/03/2012 | 22:09 | מאת: אסתר

שלום לאחרונה ביקרתי במכון להסרת שיער בשיטת SHR. נוכחתי שבזמן הטיפול המכשיר נוגע ישירות בעור. האם אין כאן בעיה של הגיינה? והאם יש שיטות של הסרה ללא מגע ישיר של מכשיר בעור? תודה רבה!

18/03/2012 | 14:19 | מאת: סופי ברנר

שלום אסתר, אכן מכשיר הסרת שיער בשיטת SHR עובד במגע ישיר עם העור כמו רוב מכשירים בהסרת שיער. לאחר כל פציינט ידית המכשיר אמורה לעבור חיטוי עם אלכוהול 70% על מנת לשמור על היגיינה. ישנו מכשיר אחד בלבד שעובד ללא מגע עם העור - וזהו מכשיר קנדלה ג'נטל לייז פרו -אבל הוא לא מתאים לכל סוגי העור והשיער. כאשר עובדים עם שאר המכשירים ללא מגע עם העור זה גורם לטיפול להיות פחות אפקטיבי, לבריחת אנרגיה ולכוויות. במידה ואת תטופלי במכון מוכר ומסודר שם מקפידים על הגיינה בסיסית של המכשיר אין לך מה לדאוג. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא