אזורים רדומים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

02/08/2012 | 14:04 | מאת: מיטל

שלום, בתשובותייך התודעתי למושג חדש- שקצת עורר בי שאלות לגבי כדאיות הורדת שיער מאזור הפנים. שאלתי היא האם כל הורדה של שיער מהשורש (פינצטה, מכשיר ביתי, וכו') מעוררת אזורים רדומים או שרק טיפול בלייזר, האם באותה מידה או שיש לדעתך שיטות שמעודדות יותר מאחרות? תודה

12/08/2012 | 11:16 | מאת: סופי ברנר

הי מיטל, בגוף שלנו קיימים איזורים שמוגדרים כהורמונליים, לדוגמא פנים, גב תחתון פס בטן ועוד. המשמעות היא שבמקומות האלו עוררות הזקיקים הרדומים כתוצאה משינויים הורמונליים , היא גדולה יותר. גירוי וחימום האיזור יכול לעיתים לעורר זקיקים, אך אם את בתהליך של הסרת שיער בלייזר או ב IPL או קרן אור, כל מה שיתעורר גם יטופל. גם מכשיר ביתי בשימוש לא מקצועי יכול לעורר ובהעדר ניסיון ויכולת של המכשיר, יעלה קושי בטיפול בשיער הזה. לטיפול ליזר בפנים ישנן תוצאות טובות, כאשר מטפלים במכשיר הנכון ובידיים הנכונות. אני ממליצה לך לבדוק זאת ולראות אם את מתאימה משום שטיפול נכון מייצר איכות חיים. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא