הבת שלי רוצה להסיר שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר ובאינפרא

29/07/2012 | 15:26 | מאת: רנה

שלום, הבת שלי רוצה להסיר שיער ומוטרדת מהשיער כי זה הגיל.... בכל אופן מה הגיל שאפשר לעשות טיפול כזה. אנחנו גרים בפתח תקווה לא רחוק מהסניף החדש של אמריקן לייזר ואני מתלבטת אם לקחת אותה להורדת שיער בשעווה או לרגל מהרגליים או שהכי טוב להסיר שיער ברשת מוכרת וגדולה. ואם לא קשה מה הגיל שאפשר להסיר?

12/08/2012 | 11:33 | מאת: סופי ברנר

הי רנה, הסרת שיער בלייזר או ב IPL ניתן להתחיל כשנה מיום קבלת הוסת הראשון. בהעדר מידע לגבי גיל הבת אני יכולה לומר לך,שחשוב שתדעי קודם כי, כמות הטיפולים בהסרת השיער משתנה מאדם לאדם אך ככל שגיל המטופל צעיר יותר כך נדרשת כמות גדולה יותר של טיפולים. בהנחה והבת היא בגילאי 14-16 חשוב שתדעי כי הטיפולים בלייזר יעניקו לה שקט ואיכות החיים ולאו דווקא הסרת שיער "לצמיתות". הטיפול נעשה אחת לחודשיים, כאשר מטיפול לטיפול הצמיחה שנותרה הופכת לדלילה ומפוזרת יותר כך שלאחר מס' טיפולים כמעט ולא עולה הצורך לגלח את האיזור המטופל. בעוד שבשעווה אין השמדת זקיקים אלא רק מריטה של השיער שנמצא בגדילה ונראה מחוץ לעור כך שיש צורך לחזור על זה כל שלושה שבועות במומצע. אני ממליצה לך להגיע איתה למכון לייעוץ, בכדי שיוכלו לאבחן אותה ולתת לך מידע שנכון לך. בהצלחה סופי

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר ובאינפרא