אפשר לטפל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

24/01/2016 | 18:39 | מאת: שרית

הנני קצת מקוררת מקווה שיעבור אבל יש לי טיפול האם אפשר לטפל או שזה לא יהיה טובמומדויק בעקבות כך מדברת על מדידות לכתר קבוע את המדידה הארוכה סיימתי ועכשיו זה יחזור וצריכה להמשיך את המדידות האם זה אפשרי או לא כדאי?

שלום שרית, בהחלט יהיה יותר קשה לטפל במצב שאת מתארת, אבל חשוב מזה: לא כדאי להדביק את הרופא/ה, הסייעת ומי שיבוא לחדר הטיפולים אחרייך. ולכן, ההמלצה שלי למטופלים שלי היא שלא לבוא למרפאה כאשר הם מצוננים או אפילו מספר ימים לאחר שעברו סימני הצינון או השפעת. ככה בריא יותר לכולם. אין כל בעיה בטיפול בהמתנה של שבוע-שבועיים, אלא אם כן הרופא/ה ציינו בפרוש שחלה חובה להגיע קודם למרפאה.

27/01/2016 | 16:19 | מאת: שרית

הוחלט שלא אבוא למרות שכרגע מצאותור רק אחרי חודש אלא אם כן יתבטל משהוא השאלה לא יכול לקרות משהוא בהמתנה כזאת לכתר הזמני והדיוק של המדידות?

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה