שיניים רגישות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

23/12/2015 | 19:30 | מאת: קסניה

ד"ר נחום שלום, יש לי שיניים רגישות לחום ולקור. יש לציין שהשתמשתי המון סוגי משכות לשיניים רגישות אך עדיין לא נראה שיפור. מה לדאתך יש לעשות? תודה מראש

שלום, כדאי לראות אותך במרפאה כדי להעריך עד כמה שורשי השיניים חשופים או שחוקים. אלה הסיבות השכיחות ביותר לרגישות בשיניים רבות בפה. בנוסף, הייתי מחליף את מברשת השיניים למברשת הרכה ביותר שניתן למצוא, מקפיד להשתמש במשחות שיניים כנגד רגישות לפי הוראות היצרן (לא רק בצחצוח רגיל, אלא גם בפעולת מריחה עדינה של המשחה על גבי השורשים הרגישים במשך דקה). אם זה לא עוזר, כדאי לפנות לרופא שיניים לבדיקה מקיפה יותר כדי להעריך מה הפתרון הטוב ביותר עבורך.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה