פונטיקה נכונה של הדיבור

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

14/03/2013 | 15:42 | מאת: רונן

שלום פניתי עם בני בן ה- 10 לקלינאית תקשורת בשל בעיות פונטיקה בדיבור. העניין הוא שהיא טענה שעליו לעבור טיפול לשיקום הפה פרוסתודנטי. האם זה ייתכן? במ הטיפול כרוך? תודה

די נדיר שילד בן 10 צריך טיפול שיקומי. אני מציע לבקש מקלינאית התקשורת מכתב מפורט ובו האבחנות וההמלצות שלה. יתכן ומדובר בטיפול אורתודונטי (יישור שיניים) ולא טיפול פרוסתודונטי (שיקום הפה). אם אכן היא מתכוונת לטיפול שיקומי, מומלץ לפנות למומחה לשיקום הפה לצורך בדיקה ולהערכה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה