החלפת כתרי מתכת לילדה בת ארבע

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

26/01/2013 | 23:14 | מאת: ורד

הבת שלי בת 4 עברה טיפול שיניים בהרדמה, ובסופו יצאה עם חמישה כתרים ממתכת בשיניים טוחנות, מבחינה אסתטית זה צורם. האם ניתן להחליף לכתר אחר, חרסינה מלאה או כל פטנט אחר? נאמר לי שיש סיכוי גדול להתפתחות דלקות ובעיות חניכיים. יש בשורה אחרת? יש מה לעשות? האם עושים טיפולים כאלה בשיני חלב? אני לא רוצה לחכות עד גיל 10 אז השן צפויה לנשור. האם התמחות בשיקום פה כוללת גם שיקום לילדים או שצריך לפנות לרופא שיניים לילדים?

27/01/2013 | 09:00 | מאת: ד"ר ערן דולב

ורד שלום עליך לפנות לרופא שיניים לילדים או לפורום המתאים שאלתך לא קשורה לשיקום הפה ד"ר דולב

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה