טיפול אנטיביוטי לפני השלת שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

21/11/2012 | 21:16 | מאת: לורה

שלום רב, אשמח לקבל תשובתכם על שאלה שמטרידה אותי בתי בת 24 אמורה להעבור השתלת שתי שיניים עם האפשרות גם להשתלת עצם כטיפול הכנה נאמר לה לקחת כשעה לפני הטיפול 3 כדורי מוקסיפן וכדור אחד אוגמטין לי זה נראה מנה קטלנית ולא הגיונית האם זה נכון לעשות או חלה פה איזה שהיא טעות או אי הבנה אשמח תשובתכם

23/11/2012 | 13:29 | מאת: ד"ר ערן דולב

לורה שלום אם את בריאה ולא סובלת ממחלה המחייבת לקיחת אנטיביוטיקה מניעתית לפני טיפול שיניים אז ניתן להסתפק ב01 גרם מוקסיפן (2 כדורים של 500 מ"ג) שעה לפני הטיפול ולאחריו להמשיך לקחת מוקסיפן אןאוגמנטין במשך שבוע ימים בברכה ד"ר דולב

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה