כתרי EMAX

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

12/11/2012 | 16:38 | מאת: רעות

הי יש לי 3 כתרים באזור השיניים הטוחנות שתיים מהן מזירקוניה. שן מספר 26 היא ללא טיפול שורש לטענת הרופא אין צורך אולם יש צורך בכתר כיוון שכמעט לא נותרו קירות לשן. הוא המליץ לי על כתר EMAX. האם זה טוב לשיניים טוחנות? רעות

12/11/2012 | 18:52 | מאת: ד"ר ערן דולב

רעות שלום כתר E.MAX הינו כתר ללא מתכת מחרסינה מחוזקת. כתר זה נחשב ככתר מצויין שמאד מתאים לשיניים טוחנות והוא אינו נופל במאום מכתר זירקוניה מצופה בחרסינה לדעת רופאים מסויימים נחשב אף טוב יותר. כך שאין לך מה לחשוש ובהחלט רופא השיניים שלך יכול להתקין כתר E. MAX בשן 26 בהצלחה ד"ר דולב

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה