כאבים לא מוסברים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

15/10/2012 | 14:46 | מאת: סיון

אני כעת עם כתרים זמניים לפני הדבקת קבועים וחשה כאבים (כמו של חור או בעיה בשורש) מידי פעם והם נמשכים כמה שעות ואפילו ימים. הרופא צילם פעמיים את האזור ומסביבו ולא מוצא כלום, אני חוששת מההדבקה של הקבועים, בנוסף אני מתכננת הריון, מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה

16/10/2012 | 18:30 | מאת: ד"ר ערן דולב

שלום סיון לא ציינת אם בוצעו טפולי שורש בשיניים המיועדות לתמוך בכתר. במידה ולא בוצעו טפולי שורש יתכן וזה ההסבר לתחושת הכאב ויש לשקול הדבקה זמנית של הכתרים הקבועים למשך 6-8 שבועות . במהלך תקופה זו יש לבחון אם הכאבים חוזרים במידה וכן יש לשקול ביצוע טפולי שורש לפני ההדבקה בסופית של הכתרים הקבועים. לגבי תוכניותך להריון אין חשש אבל כמובן שרצוי לסיים את הטיפול קודם בהצלחה ד"ר דולב

16/10/2012 | 18:30 | מאת: ד"ר ערן דולב

שלום סיון לא ציינת אם בוצעו טפולי שורש בשיניים המיועדות לתמוך בכתר. במידה ולא בוצעו טפולי שורש יתכן וזה ההסבר לתחושת הכאב ויש לשקול הדבקה זמנית של הכתרים הקבועים למשך 6-8 שבועות . במהלך תקופה זו יש לבחון אם הכאבים חוזרים במידה וכן יש לשקול ביצוע טפולי שורש לפני ההדבקה בסופית של הכתרים הקבועים. לגבי תוכניותך להריון אין חשש אבל כמובן שרצוי לסיים את הטיפול קודם בהצלחה ד"ר דולב

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה