השתלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

10/10/2012 | 14:46 | מאת: רועי

לצערי המצב של השיניים של אבי במצב רע מאוד רוב השיניים שלו במצב רקוב האם אפשר יהיה להשתיל במקום השיניים שלו שיניים חדשות והאם השתלה כרוכה בתופעות לוואי וזמן התאוששות ארוך?

12/10/2012 | 10:56 | מאת: ד"ר שרון אגר-צויזנר

שלום רועי! קצת קשה להבין מהתאור בכמה שיניים מדובר ומה הכוונה באומרך מצב רקוב. לפני שמחליטים לעקור שן עושים כל מאמץ כדי להצליח להשאיר השן בפה. לעיתים גם שן שנראת רקובה עשויה לעבור שיקום בהצלחה ולשרוד עוד שנים רבות בפה. כמו בכל פרוצדורה רפואית, גם להשתלות יש זמן התאוששות - שכמובן מאוד משתנה - תלוי מס השתלים הנדרש, מיקומם וכו... במידה ותספק פרטים יותר ספציפיים אשמח להתייחס שוב. רפואה שלמה לאביך ! דר שרון אגר צויזנר

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה