כתרים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

29/08/2012 | 18:45 | מאת: דוד

אני אמור לעבור טיפול של 3 כתרים זירקוניה בלסת העליונה. האם התקנה של כתרים כאלה כל רופא שיניים יכול לעשות או שעדיף לפנות למומחה לשיקום פה?

30/08/2012 | 21:56 | מאת: ד"ר שרון אגר-צויזנר

שלום דוד ! האם השיניים המיועדות להכתרה הן שיניים קדמיות ? האם קיימים טיפולים רבים נוספים מהעבר ? אילו טיפולים קיימים בלסת התחתונה ? יש מקרים בהם גם רופא שיניים כללי (המכיר את העבודה עם זירקוניה) יכול לבצע הכתרים בצורה מיטבית, גם אם מדובר ביותר משלושה כתרים, ויש מקרים בהם אפילו כתר בודד אחד חשוב לבצע אצל מומחה בשל מיוחדות/קושי/מורכבות המקרה. בברכה. דר שרון אגר-צויזנר.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה